Over ons

Wij maken graag kennis met u

TES Consultancy is ontstaan uit 40 jaar ervaring en expertise binnen project- en constructie management, waarbij al deze kennis en expertise omgezet wordt in het bijdragen aan een duurzame wereld voor de toekomstige generaties. Bouwen aan de toekomst voor de komende generaties.

Om onze planeet leefbaar te houden moet ons energiesysteem tegen 2050 netto nul zijn, als we de gevolgen van de klimaatverandering willen beperken. Dit betekent dat we de manier moeten veranderen waarop we energie produceren, transporteren, opslaan en verbruiken.

We moeten vervoer, gebouwen en industrie effici├źnter maken. In het algemeen zal veel meer elektriciteit worden gebruikt en die moeten we opwekken uit bronnen als zonne- en windenergie, nieuwe brandstoffen zoals biobrandstoffen en waterstof.

Dit alles vergt veel nieuwe infrastructuur en productiefaciliteiten. TES Group is toegewijd om hieraan bij te dragen, door al haar kennis en ervaring in bouw- en projectmanagement ter beschikking te stellen. Mensen samenbrengen om de energietransitie mogelijk te maken!

Heeft u een project waarbij u onze expertise kunt gebruiken?