Diensten

Wij helpen u graag met:

Van concept tot realisatie

We staan u het hele proces bij

Tomorrow Energy Solutions Consultancy Group spitst zich toe op betaalbare en duurzame energie door het realiseren van projecten binnen de industrie, vanaf ontwerp tot en met realisatie. Onze diensten bestrijken de complete cyclus van ontwerp, constructie, startup en operations. We richten ons primair op projecten welke betrekking hebben op groene waterstof, circulaire brandstoffen en groene stroomopslag.

Wij ondersteunen onze klanten met onze diensten met de focus op:

  • Coördinatie van alle betrokken partijen, zoals aannemers, leveranciers, overheid en andere belanghebbenden
  • Contract- en claimbeheer
  • Veiligheidsmanagement
  • Kwaliteitsmanagement
  • Budget, planning en kostenbeheersing
  • Planning en voortgangscontrole
  • Bouwbeheer, commissioning en inbedrijfstelling

Consultancy en projectmanagement

Voor kleinschalige en grote projecten

Onze projectmanagementteams zijn samengesteld uit een pool van bekwame en ervaren professionals die zich over de hele wereld bevinden.

Wij bieden consultancy op het gebied van projectbeheer, van kleinschalige projecten tot projecten van miljarden Euro’s, met de mogelijkheid om projecten te leveren voor klanten die voor uiteenlopende uitdagingen staan. Onze uitgebreide ervaring met het beheer van grote projecten gebruiken wij om onze klanten te laten zien hoe zij de technische omvang, de kapitaalkosten, de planning en de uitvoeringsplannen voor projectontwikkelingen kunnen optimaliseren. Binnen ons wereldwijde netwerk kennen wij aannemers in Europa en over de hele wereld. Zo kunnen wij mensen bij elkaar brengen om de energietransitie met onze steun mogelijk te maken.

Constructiemanagement

Wereldwijde expertise

Of het nu gaat om pre-constructie, constructability of veiligheidsprocessen, ons constructiemanagementteam heeft tientallen jaren ervaring. Wij hebben de beste mensen aan het werk om onze klanten de best mogelijke voordelen te bieden.

Ons ervaren team van bouwprofessionals bouwt veilige, kostenefficiënte faciliteiten met een minimale infrastructuur. De sleutel tot het succes in de bouw is flexibiliteit. Wij beschouwen elke kans als een unieke uitdaging, die een toegewijde aanpak van de bouw van het project vereist. Wij begrijpen dat elk project wordt geconfronteerd met een unieke reeks uitdagingen en veranderingen, en geeft onze klanten het vertrouwen dat wij ons kunnen aanpassen aan een veranderende wereld.

Heeft u een project waarbij u onze expertise kunt gebruiken?